måndag 9 juli 2018

Hipp Hipp Hurra för Absolutkullen!!

Kan inte förstå att det idag är ett år sedan Märtha och Knuts valpar föddes. Tiden har gått så snabbt och det känns som det var häromdagen vi gick och väntade på att förlossningen verkligen skulle dra igång. Jag blir så fascinerad av tikarna, det är ingen som berättat för dem hur de ska ta hand om sina valpar men de bara vet hur de ska göra. Märtha var en mycket duktig och fin mamma mot sina sex valpar. En jämn och fin kull och väldigt lika både till sätt och utseende när de var små. Den som stack ut var såklart den gula hanen, färgen gjorde att han stack ut :). Att ha valparna hos oss i åtta veckor var en mysig, rolig och intensiv tid. Under denna tid fick vi också lära känna många nya människor, valparnas nya familjer som bor från Hudiksvall i norr till Trelleborg i söder. Vi är så glada för alla våra valpköpare som ger valparna aktiva och kärleksfulla hem. De flesta av valparna bor relativt nära så vi har under de första året haft regelbundna träningsträffar för kullen. Det har varit mycket roligt för min del att få följa kullen och se hur de utvecklas. Från att alla var väldigt lika till att de blivit äldre och skapat sig egna personligheter men likheten mellan syskonen finns såklart kvar :).  Alla valparna har utvecklats fint och det är jag mycket glad för.
En av tikarna bor kvar här hos oss så henne följer jag ju dagligen och jag ser så mycket fram emot framtiden med denna trevliga och lättlärda hund.

Idag säger vi STORT GRATTIS till alla godingarna i Absolutkullen :).

Det finns så många bilder på valparna som jag vill lägga ut från deras första år men här kommer ett axplock! De flesta bilder nedan är tagna av Knuts husse Jonas Brink som tagit mycket fina bilder på valparna.

 
 


Världens bästa mamma!

Innan de flyttade till sina nya familjer fick valparna träffa en vinge

Första återträffen i november
 
Bild från lördagens 1 års kalas

Träning och 1 års kalas var det den 30 juni

Fr. vänster Gustav med Malva, Jim med Carro och Louise med Honey

Födelsedagstårta
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar