fredag 3 mars 2017

Vill du träna störning/stadgeträning, dirigering och vattenträning?


Marieth Johansson och jag kommer under våren håll tre träningstillfällen, välkomna att delta!

Vill du träna störning/stadgeträning, dirigering och vattenträning?
Då är du välkommen på tre träningstillfällen där vi tränar dessa olika delar. Kursen är upplagd så att du kan välja att delta på alla tre tillfällena eller enbart ett eller två tillfällen. Kursen vänder sig till dig som är på öppenklass nivå på väg mot vinnarklass och vinnarklassträning. Vi vill alltså att du ska ha kommit en bit på väg i din träning. Träningen kommer att individanpassas efter varje ekipage. Kursen kommer också innehålla ”jaktträningsmoment”. Det kommer att användas apportkastare vid träningstillfällena.

1: tillfället störning/stadgeträning. Datum onsdagen 3/5 kl 18.30-21.00
Vi kommer att träna störning och stadgeträning. Att hunden klarar distraktioner t.ex. så som ”uppflog/klappjakt”, rena markeringar och minnesträning m.m.
2:a tillfället dirigeringsträning/ linjetag. Datum måndagen 8/5 kl 18.30-21.00Vi kommer att dirigera på olika avstånd med olika svårigheter så som terrängskifte, följa en löpa/”runner”,  störning vid dirigering, minnesträning m.m.
3:e tillfället vattenträning. Datum onsdagen 31/5 kl 18.30-21.00Vi kommer att träna vattenträning med olika svårigheter. Rena markeringar, skicka på dolda apporter m.m. Få hunden att gå från land till vatten till land och hämta apporten.

Tider:
Onsdagen den 3/5 kl 18.30-21.00
Måndagen den 8/5 kl 18.30-21.00
Onsdagen den 31/5 kl 18.30-21.00

Plats:
 Killebacken utanför Degeberga, vägbeskrivning får ni vid anmälan.

Anmälan: Anmälan görs till marieth@telia.com. På anmälan skriv vilka gånger du vill delta på. Ras och ålder på din hund samt vilken nivå ni är på. Du kommer då att få en bekräftelse på din anmälan samt hur du betalar.  Anmälan är bindande.

Kostnad:Deltar du på alla tre tillfällena betalar du 1200kr, vill du delta på enstaka tillfällen betalar du 500kr/gång.

Frågor:
Kontakta Marieth Johansson antingen per mail marieth@telia.com eller per telefon 0709534691
Välkomna till en rolig och givande kurs.
/ Marieth och Louise


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar