onsdag 24 augusti 2016

Bästa sättet att fira födelsedag på...

För ungefär två veckor sedan styrde vi bilen återigen mot Danmark för att starta prov hos RJK. Jag måste säg att jag blir väldigt imponerad av deras provverksamhet. Vi startade denna gång WT åben klase. Som tidigare gånger börjar man med att alla oavsett hur många personer där är går runt och hälsar på varandra vilket ger en väldigt välkomnande och trevlig stämning.  Sen information och genomgång innan proven startar. Provet denna gång var upplagt nästan som ett vinnarklass prov att flera stycken startande var inne samtidigt inte bara två och två som tidigare prov jag sett. Det var ett mycket trevligt upplägg på provet i en lagom avancerad terräng. Vi gick inte till utmärkelse denna dag då Märtha gjorde något som hon inte gjort på läääänge, hon byte dummies!! Det var en drive där det kastades många dummies och sen skulle vi skicka ut till ett bestämt område och hämta där som låg dummisar väldigt tätt. I det området fick M för sig att byta från röd till blå dummies och då var det tack och hej. Men även om vi åkte ut var det ett trevligt och bra upplägg på provet. Tack RJK!

Nu är den härliga andjakten igång och vi har varit ute på säsongen första andjakt, passande nog var det på Märthas födelsedag. Helt klart det bästa sättet att fira födelsedag på för en jaktlabbe :).
På kvällen kom husse hem med inslagna paket som inte var inslagna länge...
Det var en fin dag och det är så härligt det är igång igen, träffa människor och hundar (vissa av dem)som man inte sett sen i vintras.

Nu laddar vi upp för Elmia Game Fair Skåne på Ellinge slott. Jag ska dit imorgon och börja bygga monter för Jägareförbundet. Jägareförbundet finns på plats med rådgivning, trofébedömning, hunduppvisning och skytte. Varmt Välkomna!!

En bättre morgon i skogen

Födelsedagsfirande på hög nivå

Märtha hjälper husse att läsa till jägarexamen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar