tisdag 29 december 2015

Julhelgen - check!

Vi har haft en skön och trevlig jul med nära och kära. Det jag är mest glad över är att jag fick börja tugga mat igen lagom till jul. Det har varit mycket umgänge med familj och vänner dessa dagarna och desto mindre hundträning tyvärr. Som jag nämnt tidigare blir det ingen jakt för mig från tidigast 3 månader efter operationen. Men igår blev jag och Märtha med bjudna på en trevlig fasan och harjakt. Märtha som inte varit på jakt på länge var väldigt taggad. Till och med så hörseln var lite "dålig" ibland. Hare är inget som Märtha apporterar så ofta då vi sällan jagar det, men igår blev det några stycken som hon hämtade. Det är kul att se vilken vilja hon har i sig när hon kämpar på hararna som kan vara ganska rejäla.

Idag har jag och mamma varit en sväng på Nova Lund. Blev något nytt plagg in handlat men mest var det en mysig dag med god mat och fika.
Min stora kärlek jobbar ikväll och natt så jag passade på att stor städa huset ikväll inför nyårshelgen :). Tänk att det kan vara riktigt kul att städa ibland.
Imorgon är det klövviltsjakt hemmavid, eftersom jag saknar jakten och all gemenskap där omkring ska jag dit och gå som hundförare med en av wachtelhundarna.

Det är kul att apportera fasan tycker Märtha!
Charmen med plöjning på Skånska slätten...En kopp kaffe efter en kväll med städning

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar