lördag 12 december 2015

Ett rådjur på besök

På måndag har det gått sex veckor sedan käkoperationen och jag börjar nu komma tillbaka till de vanliga livet. I måndags den 9 dec började jag arbeta igen, det känns så skönt att vara igång igen. Jag får fortfarande inte tugga utan lever på flytande kost eller väldigt lätt svalt. På tisdag är det återbesök i Helsingborg så då hoppas jag på besked om när jag får börja tugga. Eftersom jag inte kan äta ordentligt är orken ganska begränsad.

Alla jakter både klöv och fågel har jag fått hoppa över sen operationen. Jag får inte jaga från tidigast 3 månader efter op då käken fortfarande är skör och jag inte får anstränga mig. Apportering har det inte heller blivit då orken inte har funnits. Märtha tycker såklart detta är jättetråkigt och ja det gör jag också. Men nu känner jag mig som sagt piggare och hade tänkt starta A-prov/markprov med Märtha i veckan som kommer, men i förrgår upptäckte jag att hon har börjat löpa så det blir ingen start för oss. Kan hoppas på att det läggs ut något prov i januari!

Just nu i skrivadets stund står ett rådjur precis utanför mitt vardagsrumsfönster och dricker ur fågelbadet. Vilken lycka att ha vilda djur så nära sig.

I torsdags var nog Märthas bästa dag på länge, då tränade vi för första gången på över en månad! Behöver jag ens säg att hon var taggad?! Hon var till och med lite för taggad i mellan åt, men åh så roligt det var att komma igång igen :). Idag har vi också varit ute och tränat lite markeringar och linjetag.

Önskar er alla en fin 3:e advent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar