söndag 12 april 2015

Instruktörsutbildning steg 2 - check!

Då är jag hemkommen efter en mycket givande och lärorik instruktörsutbildning steg 2. För två år sedan gick jag Jägareförbundets instruktörsutbildning steg 1 "fyra lätta steg". Jägareförbundet använder sig av Barbro Börjessons filosofi vid namn "Fyra lätta steg". Steg 2 är en vidareutveckling och lägger mer fokus på att instruktörerna får en djupare kunskap att lösa problem som hundägare kan ha med sina fyrbenta vänner. Vi var ett härligt gäng på 10 deltagare som genomförde utbildningen och samtliga blev godkända :). Vi hade två mycket duktiga och inspirerande kursledare.
Vi (jag & Märtha) har nu sjunkit ner i soffan efter mycket intensiva dagar.


På lördag startar vi B-prov i Halmstad så imorgon blir de träning med kallvilt, det var längesen sist känns det som. I början av maj har jag anmält oss till ett WT i Jaktretrieverklubbens regi, ska bli spännande. På söndag erbjuder klubben en träningsdag/introduktionsdag för de som aldrig startat ett WT i klubben. Jag har anmält oss så vi ska vara så bra förberedda som möjligt inför provet i maj. Det är mycket hund och hundträning på programmet nu vilket såklart är kul :)   


På hemsidan har jag lagt till ett nytt fotoalbum " Märtha på jakt" heter det. Där ligger några bilder men det kommer fyllas på efterhand.Borta bra men hemma bäst! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar