torsdag 1 januari 2015

Gott slut och Gott nytt!

Första dagen på 2015 idag. 2015 en oskriven bok än så länge och vi har alla möjligheter att göra året till vårt år! Även om jag har lätt att hasta framåt ska jag ändå ta mig tiden att summera 2014 lite.
2014 ett år som började riktigt riktigt illa... De fanns flera anledningar till att året började så dåligt som det gjorde. Den största och tråkigaste anledningen var såklart min älskade Tysie's bortgång. Tysie skulle haft många fler år tillsammans med oss. Saknaden är fortfarande stor men jag är så glad för allt som Tysie lärde mig. Men livet måste gå vidare och det gjorde det, i en rafflande fart. Även om det verkar som när man läser här att livet bara innehöll mörka stunder de första månaderna av 2014 så var jag iväg på en härlig skidresa och en kryssning till Oslo som blev mer än lyckat.

Under våren tränade jag och Märtha med vårt träningsgäng och startade på några WT med blandade resultat. I maj och juni månad blev det desto mindre träning då jag hade fullt upp med flytt till huset i Yngsjö. En hel del tid gick då också till att måla om en del rum i huset. Både jag och Märtha kom snabbt till att trivas och det var verkligen rätt sommar att flytta till ett hus vid havet. Bättre väder kan man knappt inte önska sig så det blev många dopp i havet för oss båda. Sommaren bjöd på många roligheter och äventyr. En av höjdpunkterna var resan till USA.

Och så kom hösten och det var dags för Märtha att upptäcka det roliga med livet, det som vi tränat inför så länge. Jag är så glad och tacksam för de ställen som vi haft möjlighet att vara med och apportera på under hösten. Jag är nöjd med min lilla tjej, det känns som all träning gett resultat och vi har verkligen användning av det under den praktiska jakten. När Märtha är på jakt är hon en tyst hund men med en otrolig arbetslust och hon ger sig inte i första taget. Genom alla dessa fantastiska fågeljakter har jag också lärt känna många nya härliga människor.

Även klövviltsjakten har precis som tidigare år varit en stor del av hösten. Jag har än så länge haft en fantastisk säsong på många sätt och vis.

Julen firades tillsammans med familj och släkt, vi hade tydligen varit snälla i år då tomten kom på besök.

På årets sista dag blev det en lång promenad längst med havet på dagen och kvällen tillbringades med vänner i Eljaröd för att fira in det nya året tillsammans.

Detta var mycket snabba drag av några händelser under det gångna året. Nu blickar vi framåt mot ett händelserikt 2015.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar