söndag 10 augusti 2014

Bockajakten närmar sig!

Imorgon börjar min sista semesterveka för denna sommaren. Jag har och har haft en underbar sommar.
Igår hade vi kronhjortsmiddag hos mina föräldrar med jaktlaget där jag sköt kronhjorten. Det blev en mycket trevlig kväll och när alla var samlade passade vi på att planera inför säsongen 2014/2015 som förhoppningsvis blir en lika bra säsong som den som gick. Bockajakten närmar sig också med stormsteg, inte många dagar kvar nu och sen är det andjakten som drar igång. Ja vi jägare har mycket att se fram emot även om sommaren sakta men säkert går mot sitt slut.
Idag har jag varit på möte med Wachtelhundsklubben avd. Södra. Ett avstämningsmöte inför höstens jaktprov. Jag är kommissarie för unghundsprovet på Trolle Ljungy som är den 7 september.

Fick i veckan en förfrågan om att hålla i en uppvisning på den årliga Huarödsdagen den 23 augusti. Så jag har dragit ihop ett litet gäng som vi brukar träna tillsammans med som ska hjälpas åt och ha en uppvisning då. Alla är självklart hjärtligt välkomna till Huaröd denna dag, det är en dag fylld av olika aktiviteter.

Ikväll blir det ett kvällsdopp i havet för mig och Märtha om vädret tillåter.
Märtha hade gärna gjort oss sällskap i jacuzzin

Sköt lite lerduvor en dag förra veckan, alltid roligt och framför allt bra träning!

När jag var på Ikea förra veckan sprang jag på Ida och Martin som har Tysie'e avkomma
Mjöåns Benelli så då passade jag på att träffa även Smilla som hon heter. Smilla var så lik Tysie. Då saknade jag min lilla Tosse lite extra. Det var väldigt roligt att träffa dem och se Smilla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar