lördag 9 augusti 2014

Husfix, WT, Semester, Jobb, Hundträning!


Hemsidan har verkligen tagit sommarledig! Så det är högtid för uppdatering. Jag har hunnit avnjuta 3 veckors semester en på hemmaplan och två i USA. Första semesterveckan blev det mycket fix i huset som jag flyttade till i mitten av juni. Jag och Märtha bor nu i Nyehusen, Yngsjö. Vi trivs riktigt bra där, med tanken på värmen det varit denna sommar har det var underbart att bo 300 meter från havet. Så första veckan gick åt till att måla om i huset och även en del hundträning. Vi deltog b.la på WT i Dagstorp. Det var en riktigt fin sommarkväll och ett trevligt WT. Det var ett tag sen nu så jag har inte provet helt färskt i huvudet men jag kommer ihåg att jag tyckte en del stationer var lite små kluriga men roliga. Märtha överraskade på en del saker :). Det var en trevlig kväll med glada människor.

Mina andra två semesterveckor tillbringades i USA med min syster. Första veckan var vi i Florida och sen flög vi vidare till Iowa, Minnesota och South Dakota där vi hälsade på släktingar. Vi hann med mycket i USA besökte Disney World, Sea World, mycket shopping, Mall of America, Zoo, tillverkning av John Deere, Ko auktion och den underbara jaktaffären Cabela’s!

Jaktaffären Cabela’s var verkligen fantastisk! Så mycket roligt att titta på och fina kläder.

I Florida bodde vi i Orlando och sedan flyttade vi ut på den amerikanska landbyggden när vi kom till Iowa. Det var en stor kontrast men roligt att uppleva båda delar. Veckorna i USA var underbara!

Märtha bodde hos mamma och pappa när vi var borta. Efter ett par veckor utan träning har vi nu försökt att komma igång igen! Det känns som träningen går framåt.

Blandade bilder från sommaren

Midsommartöser med Mjöåns valparWorld Disney


Jag och Kalle Anka

Flörtar med Pluto!


Underbar jaktaffär!

Hos släkten i IowaVackert!


Målning hemma i huset

Louise

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar