söndag 25 maj 2014

Första stranddagen 2014

I fredags hade jag turen att vara ledig i det fina vädret. Jag var sugen på att åka till stranden så jag och Märtha tog en runda till hundbadet. Helt underbart väder, det var så varmt i vattnet att jag kan checka av årets första dopp i havet! Märtha älskade att busa på stranden. Det gick rejäla vågor så hon fick inte simma ut i havet, utan fick nöja sig med att springa i strandkanten. Efter ett par timmar på stranden hade solen tagit ordentlig. Då åkte vi till mormor i Åhus och käkade lite sen lunch med henne. Gott och trevlig!

Igår var vi i Moheda på kennelträff hos Birgitta och Janne. Det är alltid så roligt och lärorikt att komma till dem och träna. Det var en mycket trevlig dag som avslutades med grillning hos några vänner.

Idag har jag och en vän varit på Ovesholms slott där Kristianstad-Bromölla Jaktvårdskrets firade 30 år. Det var ett trevlig arrangemang som var välbesökt i det fina vädret.

Idag fyller min älskade Tysies första kull 5 år - parfymkullen! Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt bra födelsedag med god tårta och presenter :).  Tänk vad tiden springer iväg!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar