måndag 19 maj 2014

Bäverjakt, WT,Träning,Jobb,Valpning...

Ja det har hänt en hel del sen sist jag skrev, då satt jag på tåget på väg till Dalarna för att jaga bäver. Lovade att återkomma med rapport! Jag åkte inte bara iväg för att jaga bäver utan också för att umgås med vänner och fira valborg. Det blev ingen jaktlycka denna gången men jag hade några väldigt trevliga dagar där. Vi jagade bäver vid tre tillfällen, såg bäver två av gångerna. Vi fick inget läge men mycket roligt att bara se.

Den 10 maj var jag på Svaneholms slott och startade Märtha på WT. Vi förbättrade oss med 14 poäng från vår första start och det är jag nöjd med. Överlag var Märtha lugnare och stadigare denna gången vilket är mycket positivt. WT var i mycket fin miljö med både ett mindre sök och vattenarbete.

Igår kom jag och Märtha hem efter en vecka på resandefot i jobbet. Märtha är verkligen det bästa resesällskapet man kan ha. Bara hon får vara med så är hon nöjd. På Öster Malma  är även den lyxen att där är möjlighet till hundgård vilket Märtha gillar. Det är ibland roligare att stå där en stund än att hänga på matte. I veckan har SM i jakt arrangerats och en konferens med tema ungdom. Artikel om konferensen finns HÄR

Mina föräldrars Wachtelhund Mjöåns Tikka fick valpar förra helgen. Åtta stycken underbara små godingar! Tikka och valparna mår bra :).

Detta blev en snabb sammanfattning av några av sakerna som hänt sedan sista jag skrev.
På lördag ska vi på kennelträff hos Meadowlark, det ser vi verkligen fram emot :).


På väg ut på bäverjakt
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar