lördag 3 maj 2014

Bäverjakt

Allt går i 150 just nu, samtidigt som jag bara vill stanna upp och njuta av den underbara årstiden och vara ute så mycket som möjligt. Blev lite träning igår kväll med Märtha när jag kom hem från jobbet. Jag är väldigt glad och tacksam för de fina träningsmöjligheter jag har runt om huset. Livet på landet är allt bra!
Kvällen igår gick också åt till att packa, sitter nu på tåg på väg till Karlstad för att fira valborg med vänner. På fredag åker vi vidare till Falun för att jaga bäver och umgås med vänner. Det var några år sen jag jagade bäver sist så ska bli riktigt kul!

I helgen som gick (fredag-söndag) deltog jag i Jägareförbundets instruktörsutbildning i eftersök. Det var en lärorik och intressant helg. Så nu är jag godkänd eftersöksinstruktör. Jag spårar inte med Märtha så jag lånade pappas wachtel tik Konja på 1,5 år. Konja är en mycket trevlig hund i mina ögon och jag hade gärna behållt henne efter helgen. Hon påminner mycket om en av våra första Wachtelhundar Ronja.

Tycker egentligen att det är ganska drygt att åka tåg långt men denna tågresa har jag verkligen sett fram emot, tid för mig själv, några timmars avkoppling och lite jobb ska jag också passa på att göra. 

Jag önskar er alla en trevlig Valborg och återkommer med rapport från bäver jakten :)! 

Vackra Skåne! 


En bild från skyttet under utbildningen i helgen. Foto: Anette Andersson 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar