fredag 7 mars 2014

Röntgenresultat!

Saknaden är otroligt stor efter Tysie... Många säga: Du ska vara glad att du har Märtha och inte står utan hund. Självklart är jag jätteglad för Märtha men Tysie och Märtha är/var så olika som individer så den ena kan inte ersätta den andra. Jag är så glad för allt Tysie har lärt mig, för det är mycket!
Men vardagen går vidare och Tysie finns med fast nu inom mig och i alla härlig minnen.

För ett par veckor sedan var jag och röntgade höfterna på Märtha och det var bra! HD A samt ED UA (0). Alltid skönt när man fått resultatet.
Märtha har förändrats en del sen Tysie gick bort. Märtha är mer "mammig". Sitter jag i soffan ska hon ha huvudet i mitt knä och på natten ska hon ligga på kudden bredvid eller med sitt huvud på min axel.

I söndags var vi på en mycket bra träning i Nymölla. Det var framförallt stadgeträning. Mycket fotgående med olika störningar och olika terränger. Inte för att skryta men Märtha skötte sig mycket bra. Jag är verkligen stolt och glad över henne. Hon går fint både med och utan koppel, håller bra position bredvid mig och bara lunkar med i mitt tempo. Jag var så stolt och glad när vi åkte där ifrån. Mycket beröm av kursledaren fick vi också :). Det är underbart när man känner att all träning ger resultat. Att det funkar hemma är en sak men när det funkar med sex nya hundar runt omkring och nya marker det är då man vet att det sitter! Även om jag vet att det kan komma bakslag med unga hundar.

Imorgon bitti kör jag mot Moheda och Märthas uppfödare Birgitta, Meadowlarks kennel. Det är syskonträff imorgon vilket ska bli mycket roligt! Hoppas att många av syskonen kommer.

Önskar er en trevlig helg!

Märtha på sin nya puff! Där ligger hon som en prinsessa :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar