lördag 29 mars 2014

En lärorik dag med solsken!

Vilken otroligt trevlig dag vi haft! Jag såg i veckan att JSK (Jakt spanielklubben) skulle ha sin medlemsdag på Annelund idag och att dem då bjöd in JRK (Jaktretriever klubben). Jag bestämde då att om det var fint väder idag så fick det bli en tur dit. Vädret har ju varit strålande så mamma ville hänga med så vi rullade mot Helsingborg i förmiddag. JSK hade arrangerat olika stationer och träningar som man kunde göra med sin hund. Jag valde att gå på linje tillsammans med en annan jaktlabbe bakom arbetande spaniel. Det var första gången jag provade det med Märtha. Och jag måste säga att jag är väldigt nöjd! Att där var en spaniel som arbetade hit och dit några meter framför henne var inget som hon stördes av. I mellanåt kastades det iväg  dummies av olika slag och då fick Märtha hämta. Detta har varit en mycket lärorik dag!
När man kommer ny inom en krets eller klubb så kan mottagandet se så olika ut. Men jag tycker verkligen att JSK och JRK välkomnar sina medlemmar väl. Jag känner ett så varmt och omhändertagande välkomnande och kommer absolut att delta på fler aktiviteter.
Så många härliga människor jag lärt känna sen jag skaffade Märtha!
Jag har en gång tidigare varit på Annelund då på ett studiebesök. Idag var första gången jag var där med hund, vilken fantastisk träningsanläggning där är. Den kommer vi förhoppningsvis besöka fler gånger.
 
Mamma var fotograf under dagen, här är några av bilderna
 
 
Med siktet inställt...Hej vad det går med en kanin i munnen!


Avlämning


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar