fredag 17 januari 2014

Tillbaka till vardagen

Då är ledigheten slut och första arbetsveckan på 2014 avklarad. Det var en lång julledighet i år vilket var härligt. Det hanns även med en tur till Sälen för att mätta suget efter att åka skidor. 19 av 35 backar öppna så helt okej med tanke på hur ont om snö det varit. Dock så vräker snön ner utan för fönstret just nu. När jag var på skidsemester så var Tysie på ett hundpensionat i Yngsjö där hon hade det mycket bra. Jag fick ett mycket positivt intryck av pensionatet och kommer att kontakta dem i framtiden också om det blir aktuellt med hundpassning. Märtha var hos min vän som har halvsystern till Märtha. Det hade gått bra och hundarna hade busat och haft kul. Det är guldvärt när någon vän som kan passa hundarna och man vet att det funkar bra ihop med deras andra hundar.

Märtha har börjat löpa så just nu ligger vi lite lågt med träningen. Men om någon vecka hoppas vi på att vara igång igen :). 

2 helger kvar i januari sen är jakten med löshund slut...  Precis som alla andra säsonger så har denna bara sprungit iväg. Självklart ett tecken på att man haft roligt! För min del blir det jakt imorgon och på söndag, håller tummarna att snöandet lugnar ner sig under natten. 

En bild från Sälen 

Enligt Märtha blir hon aldrig för stor för att ligga i stolen på jobbet. Det har alltid varit hennes favorit plats!

Önskar er alla en trevlig helg och god jaktlycka! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar