lördag 31 augusti 2013

Meadowlark Hop Jog "Märtha" 1 år!

Nu har min lilla tös blivit hela 1 år! Tiden bara springer iväg.
Den 23 augusti blev Märtha 1 år. Den dagen vi förberedde som mest inför Skånska Jakt- & Fiskemässan på Bosjökloster. Men när jag kom hem på kvällen blev det kalas. Först körde jag och M till dammen och hon fick simma och hämta ett par dummisar, vilket hon älskar! Efter det gick vi en lång promenad. På kvällen blev det glass och paket öppning, tuggben och nya dummisar :)!

Jag minns det som igår när Birgitta som har Meadowlarks kennel meddelade att där var en valp till mig från kullen med Fine och Ralph. Så glad jag blev! Jag fick reda på att där var 5 tikar var av en var gul. Jag som helst av allt ville ha en gul. Birgitta sa att när de var ca 5 veckor så bestämdes det vem som skulle flytta hem till mig. Jag hoppades såklart på den lilla gula. När dem var 4 veckor åkte jag och hälsade på valparna. Så fina dem var allihop! Men min kärlek till den gula satt fortfarande kvar. Sen en dag får jag ett mail att lilla Hop Jog ska flytta hem till mig och det var den gula! Hop Jog som sen blev Märtha.
Jag är väldigt glad att jag fick äran att köpa en hund från Meadowlarks kennel.
Grattis till alla syskonen på 1 årsdagen!

Ett par dagar efter Märthas 1årsdag hämtade hon sin första varma and, snacka om stolt matte ;).
Det var bara jag och M. Jag sköt en and som kom flygandes. Den landade i lite högre gräs och M fick söka upp och hämta den. Hon kom fint med den i munnen och gjorde en fin avlämning.
Sen la jag ut anden i ett annat högt gräs och M fick hämta. Det gick fint även den gången. Sen gick Märtha stolt som en tupp med ankan i munnen till bilen och jag gick bredvid minst lika stolt!
Min fina Märtha!

Märtha 1 år med sitt första varma vilt!

 
Louise

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar