onsdag 3 juli 2013

Sommar och semester!Dricker en kopp kaffe och tittar ut på regnet som bara vräker ner... Är nu inne på andra dagen av semestern, men lite finare väder är önskvärt! Om det stämmer som de sa på tv4 igår så ska det bli bättre i slutet av veckan, hoppas de stämmer. 

Det känns som de går framåt med träningen för Märtha. Hon är fortfarande inne i "test-perioden". Vissa dagar är hon duktig men sen rätt som det är så får hon för sig att testa var gränsen går... Hon har lite dålig hörsel också vissa dagar, "matte sa du något eller?" Men hon är 10 månader nu så det ligger ju i tiden att hon ska vara lite trotsig. Hoppas det går över snart.

Tänkte jag skulle åka och träna lite agility med Tysie nu när jag är ledig. När jag ser alla härliga agility bilder på facebook och instagram så blir jag så sugen på att börja träna mer aktivt igen! Det var ett tag sen nu vi besökt agility banan så Tysie kommer älska att vi åker dit :).
En runda till hundbadet kommer det också att bli i slutet av veckan tillsammans med shelti kompisen Harry.  

Den 20 juni fyllde Tysies andra kul "Jaktkullen" 2 år! Tänk vad tiden går fort. Jag hoppas att ni alla hade en riktigt toppen dag!!


Märtha gillar hennes egna dummies.

"Håll fast" träningen går bra! Duktiga Märtha!

Drygt 10 månader

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar