måndag 29 juli 2013

Fina Tysie 7 år!

Den 10 juli fyllde min älskade Tysie 7 år!! Var tar tiden vägen alltså?! Jag minns det som igår när jag fick informationen från Mia som har Honey Creek's kennel att valparna var födda och att där fanns en tik till mig, vilken glädje. Och nu har 7 år gått och mycket roligt har vi gjort tillsammans, jag och min fina Tysie.
Jag var faktiskt bortrest på hennes födelsedag men vi firade både innan och efter så hon är rejält firad. Mamma och pappa som passade henne när jag var på semester hade firat henne den 10:e.

Jag och Märtha vi tränar för fullt. Hon har blivit väldigt  duktig på att håll kvar dummiesen i munnen och gör fina avlämningar. Det blir en hel del simning nu under sommaren och det älskar hon. Märtha går glatt i vattnet och simmar gärna både 1 och 2 varv, både över och under vattnet. Ett riktigt vattendjur med andra ord!

Nu till helgen är det Tollarspecialen vid Höör här i Skåne. Jag ska inte vara med och tävla i år men tänkte ta en sväng dit och titta på fredag tänkte jag. Om jag minns rätt är det tollingproven,WT och agility då.

I år delade jag upp min semester först 2 veckor och sen jobbade jag ett par veckor och nu är det dags för ytterligare 2 veckors semester. Sommaren är härlig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar