söndag 7 april 2013

Unghundsträning!

Påskhelgen blev ganska fin trotts att det var dåligt väder innan i veckan. På långfredagen körde vi på konstrunda. Vi var b.la på Ystad Saltsjöbaden och såg på Carolina Gynnings utställning.

På påskafton var jag och Märtha hos Birgitta i Moheda (M:s uppfödare) på unghundsträning. Det var Märtha och 7 andra hundar. Märtha var den yngsta. Jag såg det mest som ett bra tillfälle för mig själv att lära mig hur jag ska träna henne när hon blir några månader äldre. Nu har vi fått tips på mycket bra övningar. Med tanke på att lilla M var yngst och det var första gången hon ska koncentrera sig med så många hundar omkring sig så är jag mycket nöjd med henne. Det Märtha tyckte var bäst på hela dagen var när hon fick hämta en kråka. Åhh så roligt det var, till och med så hon fick ta ett extra ärevarv ;). Behöver jag säga att hon sov gott sen på kvällen...

Under påskhelgen var jag och Tysie ute och gick en riktigt lång runda i skogen. Jag gömde lite saker här och var som hon fick hämta.

I fredags morse (5/4) flög vi till Stockholm för att spendera ett par dagar i huvudstaden. I fredags kväll såg vi på Magnus Ugglas krogshow på Hamburger Börs. Gillar man Uggla så kan jag verkligen rekommendera er att se showen, den var riktigt bra! Igår blev det en hel del shopping innan vi åkte bot Skåne igen. Vår vän Tony har passat Tysie när vi var iväg och Ola har passat Märtha. Båda hundarna har haft det så bra hos både T och O. Tack snälla för att ni ville passa mina små prinsessor :).

Har ni Instagram? Följ oss gärna på "gardefalk"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar