torsdag 21 mars 2013

Snö, snö och mera snö!

Vi satt och funderade igår och här uppe på åsen har det varit snö konstant sedan i januari, mer eller mindre. För ett par veckor sedan trodde vi att det skulle vända, men nu är här 15-20 cm igen... Jag vet att det inte är lönt att gnälla men nu vill jag ha vår så att det blir lättare och roligare att träna hund.
Påsken närmar sig, då blir det självklart den traditionella Konstrundan på Österlen som brukar vara väldigt trevlig. På påskafton ska jag och Märtha på unghundsträning hos Birgitta-Meadowlarks kennel, Märthas uppfödare. Det ska bli mycket roligt! Sen på söndagen tänkte jag åka till Bromölla och kolla på WT. Så jag håller tummarna för fint väder under påsken!

Har letat hundbur till bilen nu i ca en månader sen jag fick hem den nya. I helgen hittade jag äntligen en bur, dock i Luleå. Men det har fixat sig riktigt bra så om ca 1 månad så är buren i Skåne.Tur man har fina vänner i hela vårt avlånga land. Så länge använder vi oss den gamla buren som inte passar riktigt men den funkar ett tag.

Jag har beställt dummies från www.dummies.se, idag hämtade jag ut dem på posten. Jag är så nöjd dem blev riktigt fina. Jag ville inte beställa så många första gången eftersom jag inte beställt där innan men det kommer absolut att göras flera beställningar där ifrån. Jag beställde dem i måndags och idag är dem här :).

www.dummies.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar