tisdag 6 november 2012

Nya upplevelser hela tiden!

Oj vad tiden går! på fredag är det redan 3 veckor sedan jag hämtade Märtha hos Birgitta i Moheda.
Jag har aldrig varit med om en så här lugn och trygg valp. Hon har nu varit med mig 2 veckor på jobbet. Är det en vanlig dag på kontoret då ligger hon och sover sig igenom arbetsdagen. Ibland busar hon med kollegans jakt cocker på lunchen, dem har väldigt kul.
Är vi ute på "fält" och arbetar så blir det en del att hon ligger i buren men det trivs hon väldigt bra med. Hon får också vara med ute och träffa många olika typer av människor och hundar. Åh visst hon får ju uppmärksamhet var hon än kommer det lilla livet!

Nu vet hon att det är hon som är Märtha! Hon kommer direkt när man kallar eller blåser i pipan. Vi får se hur länge de håller i sig ;). Men i och för sig så heter hon Tysie också ibland... Hon har kommit på att om jag ropar på Tysie så är det lika bra att Märtha också kommer springades för det vore ju synd att missa något gott...

I helgen var det nya viltupplevelser för Märtha. Hon luktade på rådjur, hare och kanin för första gången. Hon tyckte det var så spännande! Änder luktade hon också på men det har hon gjort innan också.

Att springa och bära saker är hennes favorit syssla och det är jag väldigt glad för! Vad hon än hittar så ska hon bära det och kommer så stolt och visar upp det.
När vi gick i skogen förra helgen kom hon och visade upp flera kottar som hon hittat på marken.

Nöjd och belåten!


Det finaste man ha de ställer man på bordet ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar