måndag 29 oktober 2012

Första dagen på jobbet

Jag vill inte skryta men måste göra det lite.. Min lilla Märtha är så duktig! Hon sover från 22.30-08.00 på morgonen om ingen väcker henne. Hon har ett så trevlig och nyfiket sätt. Hon är tyst och snäll i  bilen. Rumsrenheten är på god väg :)!

Min fina Tosse är dock alldeles för snäll. Märtha kan hänga och slänga i henne hur som utan att hon säger något. Så då är jag räddaren i nöden och tar Tysie i försvar. Lite respekt får man faktiskt ha för de äldre ;).

Efter andjakten förra veckan så luktade Märtha på ankorna och det tyckte hon var väldigt spännande. Just nu är hon ungefär lika stor som en gräsand. Hundarna skötte sig bra och det blev lite för dem att hämta. Tysie fick efterapportera.

Idag var det första riktiga dagen på jobbet för Märtha. Klockan ringde 05.45, Märtha sov som en stock trotts att alarmet ringde ett par gånger. På kontoret idag skötte hon sig mycket fint. Hon blev även kidnappad idag... Jag var i kopieringsrummet och fixade medans Märtha var själv kvar på mitt rum. När jag kommer in på rummet så hittar jag inte henne någonstans (rummet är inte så stort så det går snabbt att kolla igenom). Efter att jag tittat runt lite så hittar jag henne i kollegans knä på hans rum. Det var hans som hade lånat henne :).
Hon har även träffat en stor laika idag, vilket hon tyckte var väldigt spännande.

Såg att Tollarspecialen blir i Skåne 2013!! Så roligt :)!  

Så här soft har jag det på mattes jobb! //Märtha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar