tisdag 11 september 2012

Nytillskott i familjen!

Kom hem från London i söndagskväll vid 23.30-tiden. Jag och min kompis hade en mycket trevlig weekend i London med både shopping och sevärdheter. London är en mysig stad tycker jag. Vi hade otroligt tur med vädret, det var mellan 25-28 grader om dagarna, underbart!
När jag kom hem i söndags kväll packades väskan om och i måndags (igår) körde jag till Öster Malma för att jobba till imorgon.
Nu har precis fotbollen dragit igång Sverige-Kazakstan. Sitter och sneglar lite på tv:n samtidigt som jag passar på att uppdatera bloggen.

Nu är det väntans tider.. Det ska bli tillökning i form av en jaktlabbe valp under hösten :). Valparna blir 3 veckor på torsdag. Åh det ska bli så roligt och jag är så glad att jag fått förtroendet att köpa en valp från Meadowlark's kennel i Moheda. Jag har varit sugen på valp hela detta året, men eftersom våren och sommaren bestod av väldigt mycket jobb och farande hit och dit fick jag då tyvärr avstå. Jag hade då hittat en mycket intressant tollare kull som jag var väldigt intresserad av, men kände att det var inte rätt läge för en valp då. Det ska bli spännande att lära känna en ny ras, detta är en väldigt spännande kombination med b.la Irländskalinjer.
Jag har stora förhoppningar på att detta ska bli min jaktkompis i framtiden på fågeljakter.
Så om ett par veckor får jag åka och hälsa på de småliven :).


Det var en fin julskyltning på Harrods


Guinness på en engelskpub

London Eye

Big Ben

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar