söndag 4 mars 2012

Fint resultat!

Fina Winchester "Winston" från Jaktkullen har varit på inof. utställning igår i Gryttinge! Winston blev BIM-valp(bäst i motsatt kön) med hederspris! Stort grattis till er! Jag blir så stolt och glad över Tysie's "valpar".
Winston fick ett fint omdöme av domaren:
8 mån maskulin hane, mörka ögon, vackert huvud o uttryck, bra hals, stark rygg, något rak överarm, passande benstomme, tillr. bröstkorg, fin svans, kunde önskas något bättre vinkel bak, vacker päls och kvalitet, bra temperament, väl visad
Grattis igen!

Vilket härligt väder vi haft nu i några dagar, riktigt vår väder! Idag har jag varit på wachtelhundsklubben avd. södras årsmöte. Under 2011 satt jag med i styrelsen som suppleant men inför 2012 har jag valt att hoppa av mitt styrelseuppdrag. Det var ett bra möte och samtidigt träffar man trevliga människor som jag inte sett på ett tag. Alltid roligt! Även om jag går ur styrelsen så lämnar jag inte allt som har med klubben att göra utan jag ska hjälpa till och hålla i jaktprovet UKL på Trolle Ljungby i september.Det ska bli roligt.

Nu ska jag ut i de fina vädret med Tosse, först en promenad sen blir det även träning. Jag har ju anmält oss till en inof. agilitytävling i Älmhult på söndag. Agility träningen har legat lite lågt nu under vintern så detta kan bli spännande. Jag vet en som kommer vara överlycklig iaf, Tysie! Så det blir agility vi ska träna i em.


Winchester "Winston" med sina fina rosetter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar