tisdag 27 mars 2012

Malmö INT

Söndagen den 18 mars var vi på Malmö INT utställningen. Tre av Tysies valpar från jaktkullen ställdes ut. Först ut var Winchester ”Winston”, det var endast två hanar i valpklassen 6-9 månader. Winston skött sig mycket bra i ringen, han kom på en 1:a plats med HP!! Snyggt! I valpklass 6-9 månader tikar var dem totalt 6 stycken och två av dem var efter Tysie, Beretta och Tikka. Både två skötte sig fint i ringen och fick fint omdöme. Beretta kom på en 4:e plats och Tikka blev oplacerad.
Winston tävlade mot bästa tik valpen och han blev BIM. Stort grattis till er alla tre! Ni är så duktiga!

Sen var det Tysie’s tur. Första utställningen på 3 år tror jag det är. Tysie skötte sig bra i ringen, stod fint och sprang fint. Domaren tyckte b.la. att hon var lite tjock. Kanske dags för konditions träning både för henne och mig ;). Tysie fick ett good. Men hon är ändå den finaste som finns för mig :).
Jag är inte hemma nu men omdömet lägger jag ut senare. Himm... inte bra att ha två datorer heller, nu märkte jag att bilder från utställningen ligger på andra datorn. Jag lägger in bilderna här imorgon!

Jag var på möte med jobbet på Fulltofta naturcentrum idag och där var en lite borde collie valp på 14 vecker. Så bedårande. Jag är så sugen på en liten nykomling i familjen nu :). Valpsug ;)!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar