måndag 2 januari 2012

Tillbaka blick 2011!

Ja vad ska jag säga, jag kan inte se tillbaka på 2011 som ett tränings år eller tävlings år för mig och Tysie. Det har de definitivt inte varit. Men det har varit ett helt underbart år på många andra sätt! Utan att ljuga så kommer jag aldrig att glömma 2011. Mest positivt men visst finns det tråkigare saker också som hänt. Men överlag har det bara varit så himla bra!! Ett av de bättre åren hittills!

Jag har varit ute och flugit och farit en del detta året. Några saker som förgyllt året:


Skottlands resan i april - Första gången jag va i Skottland och det var otroligt fint. Det var vår klass resa innan vi tog studenten. Så vi jagade vildget och vårbock, mycket intressant. Naturen är mycket fin där.


Balen i maj - Att gå på en studentbal och va upp piffad till max är en härlig känsla och att få dela glädjen med sina underbara vänner!


Det bästa 2011 - Min resa till Sydafrika - månaden i Sydafrika var helt underbar, så otroligt mycket jag fick uppleva där nere. Att jag även hann med att jaga lite själv var ett plus i kanten.


Studenten 10 juni - Glädje, lycka och vemod!


Tysie's valpar som föddes den 20 juni - sex sötisar kom då till världen. Tysie var en super duktig mamma och väldigt mån om sina bebisar. Nu är valparna snart 6,5 månad och de har fått det jättebra i sina familjer.


1 september - Jag började jobba på Svenska Jägareförbundet där jag trivs jättebra!Tysie brukar vara med mig de flesta dagarna på jobbet.


Tävlingar - Under hösten blev det ett par agilitytävlingar jag minns framför allt agilitytävlingen i Skurup den 1 oktober då det var ca 27 grader ute och alla gick i sommarkläder.


Jakter - En del jakter har det blivit under hösten. Tysie har varit med både på fågel och klövviltsjakter.


Valputställning - 4 av 6 valpar har debuterat i utställningsringen och alla har gjort mycket bra ifrån sig!! Jag är väldigt stolt! På Malmö valp var vi med i syskon klass och fick 1:a pris med HP!


Media - Detta har varit ett media år för både mig och Tysie. Först i mars månad när jag och Tysie var med i ett inslag på Rapport ang. naturbruksgymnasium, Tysie apporterade i tv. Inna Sydafrika resan blev det reportage i Norra Skåne, Ystads allehanda och Kristianstadsbladet.

Tack alla för ett bra 2011! Nu siktar vi framåt mot 2012. Två dagar är ju redan avverkade ;). Förhoppningsvis blir det betydligt mer träning och tävlingar detta året. En liten valp finns det också planer för :).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar