lördag 14 januari 2012

MyDog 2012

Förra helgen var jag och två tjejkompisar i Göteborg på MyDog! Vi tog tåget upp så vi var framme lite efter lunch på fredagen. Efter vi lämnat väskorna på hotellet så gick vi en runda på mässa och kollade läget på eftermiddagen. Eftersom det var första gången för oss tre där så tar det ett tag innan men vet hur man hittar. Tollarna och Wachtelhundarna ställdes tors. och fred. Tyvärr hade vi inte möjlighet att åka upp där redan på torsdagen. Men det var en trevlig mässa och det bästa av allt när man är ute så är alla trevliga människor man träffar :)´, jätte roligt är det!
Lite inköp blev det såklart också bl.a. tuggben, några koppel, visselpipa och en Arrak Outdoor jacka. Jackan kom på posten igår så har inte hunnit testa den men den verkar väldigt bra.
Det blev besök på mässan fredag, lördag och söndag och jag hittade nya saker som jag missat hela tiden. Eftersom ingen av oss hade hund med sig så passade vi på att dra ute en runda på lördagskvällen på ett trevligt uteställe på Avenyn. Det blev en rolig kväll.

Nu ska jag gå ut en runda med Tosse i de fina vädret :).


Jackan från Arrak Outdoor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar