måndag 3 oktober 2011

Sista tävlingen för året

Vilket underbart väder vi haft i helgen. I lördags den 1 okt var jag och Tysie i Skurup och tävlade agility. Solen stekte och det var en fin dag. Vi träffade Zara och Johan där och blev inbjudna i deras tält så vi kunde ha sakerna där.
Det började med hoppbanan, vilken rolig bana det var! Tysie gick som en klocka och jag är så nöjd! Det kändes som vi vann de loppet även om vi tyvärr diskade oss, det var ett stort slarv fel av mig. Det var två hopphinder som stod nära varandra, jag var så säker på att hon tog båda och för att ligga lite framför min duracellkanin så skynda jag vidare och såg inte att Tysie tog en för vid sväng och missa de ena hopp hindret. Så vi körde vidare och domaren blåste att vi var diskade. Jag förstod inget men bara körde vidare. Det hela gick så bra! När jag kom av banan förstod jag inte varför vi blev diskade men efter att frågat så fick jag ju svaret. Mycket slarvigt av mig!! varför tittade jag inte och styrde lite mer? Men min tös gick så bra hon flög över banan för övrigt så trotts disken kändes de som vi vann hela tävlingen! Jag var så nöjd trotts mitt slarv för Tysie gjorde bra ifrån sig sen kan hon inte hjälpa att hon har en slarvig matte...

Agilitybanan gick med rätt bra, trotts lite träning på balanshindret så har hon blivit bättre på dem :). vi fick 15 fel, missade ett kontaktfält och snurrade framför slalom så där kom vi på en 18:e plats av 42 stycken deltagare.

Antagligen var detta sista agility tävlingen för detta året. Nu tränar vi varje onsdag i en kurs som verkar väldigt givande och lärorik :).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar