tisdag 20 september 2011

Tävling i Eslöv

Förra helgen den 11 september ( de sorgliga datumet), var vi i Eslöv och tävlade i agility och hoppklass. Detta var vår första tävling sen i mars. Herre gu snacka om att min lilla sessa var taggad till tusen! Hon brukar vara taggad men ändå uppmärksam på vad jag visar och säger. Men då körde hon precis som hon själv tyckte, om jag minns rätt blev det disk på tredje hindret. Aja vi körde klart banan och hade kul sen siktade vi in oss på agilitybanan. Hoppbanan var egentligen den jag hade förhoppningar på eftersom hon inte ens testat balanshindrena sen i mars. Men det var faktiskt agilitybanan som gick bäst :). Balanshindren klarade hon galant, vilket jag blev jätte glad över. Tyvärr han hon en bra bit framför mig och tog fel tunnel ingång, så det blev en disk även där. Men jag var ändå jätte nöjd med den banan. Duktig Tysie :).

I söndags (18 sept) skulle vi egentligen tävlat i Åhus. Men usch vilken elak matte jag är... Jag blev bjuden på en otroligt trevlig småviltsjakt av en av mina bästa killkompisar som jag inte träffat på länge. Så jag stod i valet och kvalet hur jag skulle göra. Men det blev småviltsjakten på slätten denna gången och det var så roligt att träffas. Lite dum kände jag mig som hoppade tävlingen, men så blev det denna gången. Nästa tävling är i Skurup 1 okt, då har jag faktiskt tackat nej till en jakt för att tävla så det jämnar ut sig :).

Ikväll gick jag och Tosse en lång härlig runda i ett ruskigt höst väder. Blåsigt och fuktig men jag gillar höstens friska luft. Vi tränade också lite lydnad när vi kom tillbaka från rundan. Det gick bra :).

Imorgon börjar vår agility kurs som vi ska gå, det ska bli så roligt med en ny kurs som drar igång :). Tyvärr missar jag första tillfället för jag är i Kungsbacka och jobbar onsdag-torsdag. Så vi ser fram emot onsdag nästa vecka istället :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar