onsdag 7 september 2011

Snart tävlings dax!

Jag har nu jobbat några dagar på mitt nya jobb och det känns jättebra. Det är mycket att sätta sig in i nu i början men jag har bra och trevliga arbetskamrater som hjälper mig att komma in i jobbet. Jag trivs :)!

Igår körde jag ner till brukshundsklubben för att träna lite agility. Jag hade kollat på nätet så där inte var någon agilitykurs. Men där var stor kursverksamhet nere igår. Alla planerna var upptagna inkl. agilityplanen fast de var lydnad där igår istället. Lite synd tyckte jag det var men när jag bestämde mig för att gå en runda istället och skulle ta ut Tysie ur bilen insåg jag att jag glömt kopplet hemma... Smart Louise. Så istället ringde jag till min pojkväns syster och frågade om vi inte skulle gå en promenad i Stackedala och så fick jag låna ett koppel av dem :). Alltid roligare att ha sällskap med någon när man promenerar.

Ikväll blev det lite träning här hemma istället på vår "egna" agilitybana. Tävlingen närmar sig på söndag i Eslöv så hon behöver hålla igång. Mest orolig är jag för balans hinderna som hon inte tränat på sen i mars månad. Jag får bara hoppas hon kommer ihåg :). Vår senast tävling var 3 mars så det ska bli spännande på söndag. Detta blir en träningstävling nu efter tiden med valparna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar