onsdag 24 augusti 2011

Tysiedag!

I måndags var det en riktig "Tysiedag"! Vi började dagen med en härlig morgonpromenad på ca 1,5 timme. Mitt på dagen plockade vi fram vår fina agilitybana som vi inte använt sen innan valparna föddes. Tysie var väldigt taggad och det gick bra, man såg på henne hur roligt hon tyckte det var att vara på banan igen! Sen körde vi ut i skogen för jag skulle mata de vildadjuren, då hängde Tysie med och vi tog med några dummiesar också. Jag la ut 4 dummies som hon fick söka upp. De tre första gick bra, de tog ett litet tag innan hon hitta den fjärde men hon gav inte upp utan sökte tills hon hittade den och även den var hemma i mattes hand. Duktig tös! På kvällen blev det också en promenad, så Tysie stod verkligen i centrum hela dagen :).

Imorgon blir det en runda till brukshundsklubben för att träna lite där. Den 11 sep tävlar vi i Eslöv, det blir första tävlingen sen i februari eller mars tror jag, om jag inte minns fel. På den tävlingen ställer jag inga större krav på mitt hjärta eftersom valparna tagit en del på henne och vi inte tränat så mycket när hon haft dem. Vi åker ut på den tävlingen för jag vet att hon tycker det är roligt och även jag tycker de är kul :). Den 17 sep är det också tävlingsdags men denna gången i Åhus. Då är vi också ute efter att ha roligt och komma i form igen!
Ev. blir det att vi åker till Skurup också den 1 oktober och tävlar där, jag har inte bestämt mig riktigt än. Jakt med drivande/stöttande hund börjar den dagen också så de lockar också. Det åter står att se vad jag väljer!
De är iaf roligt nu när vi kan börja träna igen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar