söndag 28 augusti 2011

Jaktmässa på Bosjökloster


Två dagar på jakt & fiskemässan på Bosjökloster är ni avklarade. Det har varit två roliga dagar, där jag träffat många trevliga vänner. Igår gick jag och Ola runt där och tittade på det mesta, hundar/hunduppvisningar, shopping, skytte mm. Jag var inte riktigt på handlehumör igår kände jag, hittade inte något som jag blev riktigt sugen på. Men i sista tälten vi gick in i Holmgrens vapen i Vinslöv hittade jag en snygg och praktisk Härkilla väst, den är lite tjockare så passar perfekt en kyligare höstdag eller en mild vinter dag. Lite ben köpte jag också till Tysie, de uppskattas alltid.
Idag stod jag i Wachtelhundklubbens monter mellan 9-12.30. Jag visade upp Ronja i jakthundsparaden. Vädret hade hållit sig rättbra fram till det men när den näst sista rasen skulle presenteras som var tollarna så öppnade sig himlen och det bara vräkte ner. Alla människorna som tittade rusade för att ta skydd, vilket även vi som visade våra hundar gjorde och han som höll i paraden avslutade den.

Det är lika roligt varje gång jag får ett mail, sms eller telefonsamtal från valparna och hör hur det går för dem. Det verkar som det går bra för alla de små dunbollarna :).


Valparna fick med sig ett litet "hus" med lite saker när de flyttade, detta låg i huset plus en en snuttefilt som inte är med på bilden


Huset med sakerna till Valpen! www.husse.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar