onsdag 17 augusti 2011

Dags att flytta "hemma ifrån"

I måndags var det dax för dagen med stort D för både valpar, valpköpare och för mig. Det var dax för dem små godingarna att säga hejdå till Tysie och mig och säga hej till sina nya familjer! Det känns så bra med alla familjerna som valparna har flyttat till, alla får det säkert jättebra och blir väl om händertagna.

Vi har fortfarande en valp kvar som strax ska bli hämtad det är Browning-FN. Mysigt att ha en kvar några extra dagar :). Men jag har aldrig varit med om en så duktig valp på natten. Natten mellan mån-tis var jag ute med honom vid 22.00 innan vi la oss, vid 00.00 pep han lite och ville ut sen sov han ändra till 05.30 då jag gick upp. Likadant har det varit inatt vi var ute vid 23.30 innan vi la oss sen gick Ola upp vid 04.00 då tog han ut honom en runda och sen vid 8-tiden pep han att han ville ut. Så han är verkligen jätte duktig :).

Jag hoppas att det går bra för alla valparna i sina nya hem och att dem sköter sig :). Om vi inte träffas innan så hoppas jag vi ses på Malmö valputställning i November!

Nu ska jag ner till brukshundsklubben på styrelsemöte och ikväll tänkte jag ut en sväng och jaga också, hoppas jag har bättre jaktlycka idag än vad jag hade igår.
1 kommentar:

  1. Kan tänka mig att det är lite tyst och tomt nu när de små "monstrena" har flyttat hemifrån;) Helt underbart gäng! Ska bli så roligt att följa dem! Sedan måste jag ju passa på att gratulera till det nya jobbet också! Kram

    SvaraRadera