lördag 30 juli 2011

Ursäkta...

Jag får be om ursäkt för att det inte kommit in några fem veckors bilder på valparna på hemsidan. Det finns tre anledningar till detta, jag har haft väldigt fullt upp denna veckan och resten av min familj har varit bort resta ett par dagar så jag har inte haft någon som kunnat hjälpt mig att foto dem. Jag har också gått och hoppats på en dag med fint väder så jag skulle kunna ta några fina bilder på dem när de är ute i sin valphage och busar. Men regnet har ju bara öst ner denna veckan, vad är detta för sommar väder? Men jag lovar dina sex veckor bilder istället :).

Nu har valparna bytt namn från "sötnosar" till "monster" ;). Det är full fart på dem hela tiden. De busar med varandra, kampar med leksakerna de har och dem springer och hoppar omkring. Alla sex valparna är underbara individer, dem charmar oss alla varje dag :).

Igår var Trolles matte och husse här och hälsade på, dem tyckte att de var så fina och jämna. Hanen med bläs är visst pappa Trolle upp i dagen när han var valp. Det var mycket trevligt att ni kom på besök :).

Nu ska jag gå ner och mysa lite med gullungarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar