onsdag 13 juli 2011

Tekniskt strul!

Valparna växer för fullt, så underbara är dem :). För varje dag blir dem mer och mer aktiva, nu små retas dem lite med varandra i mellan åt.
Jag har precis tagit nya bilder på sötingarna och nu när jag ska ansluta kameran till datorn så händer det inget :S, det kommer inte upp något på datan precis som om de inte får kontakt. När jag prova att sätta i minneskortet gick inte de heller... Jag tycker inte om när tekniska saker strular för jag är inte så duktig på att fixa till det. När min syster kommer hem ska jag be henne om hjälp, de funkade ju i måndags när jag la in bilder på Tysie. Mycket märkligt, jag säger bara: Den tekniska världen, de är bra så länge det funkar ;).

I helgen bestämde jag tema på kullen. Eftersom att jag är väldigt intresserad av jakt så vill jag att kullen ska vara relaterade till det. Och tollaren är ju också en jakthund så därför tycker jag att det är passande. Valparna kommer att tillhöra "jaktkullen". De ska heta bla Winchester, Browning FN, Beretta mfl. De är alltså namn på olika jaktvapen för dem som inte är så insatta i det.

Jag ska göra mitt bästa för att få in bilderna så fort som möjligt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar