lördag 2 juli 2011

Åh vad dem växer!

Det är så bra med alla valparna dem är så pigga och de växer för fullt. Ögonen har öppnats så smått på dem nu. Så det är mer små personligheter nu när man ser deras ögon. Jag tänkte att jag skulle ta foto på dem en och en nu i helgen och lägga in på hemsidan så är det lättare att se hur dem ser ut. Jag tror att alla sötingarna kommer få rätt mörka nosar, de flesta får nog helt mörka precis som Tysie och Trolle.
Innan jag går och lägger mig på kvällen går jag alltid och tittar till dem en sista runda innan jag lägger mig. Då är det så svårt att slita blicken ifrån dem och gå och lägga sig. Jag vill bata sitta kvar och titta på dem. Det ser så mysigt ut när några ligger och äter av Tysie och några ligger och sover och känner trygghet av Tysie. Valparna är så underbara.

Idag har vi satt ut lite änder vid en av dammarna, det ska bli mycket roligt att följa upp det och se hur det går. Vi har aldrig satt ut änder där tidigare men där finns en del vilda så dem verkar ju trivas där. Förhoppningsvis om allt går som planerat får Tysie vara med och apportera till hösten på våra andjakter.

I tisdags kom Kristianstadsbladet hem till mig och gjorde en artikel om min resa i Sydafrika. Så idag är det ett helt uppslag i tidningen och lite bilder. Det finns att läsa på nätet också men det har blivit lite konstigt där för texten upprepas hela tiden, men gå gärna in och läs det ändå
http://www.kristianstadsbladet.se/familj/article1506358/Louise-fick-mota-vilda-lejon-pa-sin-praktik.html

Trevlig helg!

1 kommentar:

  1. Valparna är verkligen helt underbara! Men det är klart med en sån fin mamma! Kram från morbror med familj!

    SvaraRadera