lördag 9 april 2011

Rosa bajspåsar!

Idag har jag varit på Eko och köpt ramar. Jag har beställt förstorningar på foto där Tysie, Bella och Ronja är med. Så jag ska strax rama in och hänga upp bilderna. Hoppas nu jag mätt rätt så fotona passar i ramarna. Självklart blev det lite annat också inhandlat bla rosa bajspåsar. Jag brukar ha någon fräck färg på påsarna men dem tog slut innan jul så nu har jag använt svarta. Men nu blir det ändrig på det, rosa får vi använda oss av nu en tid :). Varje år på Stockholms hundmässa eller Hund XX brukar jag köpa några nya färger men förra året var jag inte på mässan.

På tal om mässor så har vi nästintill bestämt att vi ska på My dog 2012 :), jag har aldrig varit på My dog för det har varit tradition i 8 år att åka till Hund XX. Men nu blir det ändring på det, det ska bli kul att se vad My dog har att erbjuda och förhoppningsvis träffar vi också släktingar till Tysie där med deras trevliga mattar och hussar :).

I veckan har Tysie börjat löpa, äntligen har det kommit igång. Så nästa helg ska Tysie och Trolle på dejt, hoppas det går bra :).

Vi önskar alla en trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar